The food & cooking of Portugal
24,90 €
- ISBN: 9781903141434
- Depósito legal: n/a
- Edição: 2013
- Idioma: Inglês
- Dimensões: 28,6x23,4x1,6 cm
- Nº Páginas: 128 p.
- Tipo: Livro
- Estado: Novo
- Editora: Aquamarine
- Autor: Silva,MIguel Castro e
Tema: Gastronomia, Culinária e Enologia
Procure o livro que tanto deseja
Selecione a quantidade prentendida, da Livraria que mais lhe convém
Pode encomendar livros em diferentes livrarias
Coloque os seus dados de contato e finalize o seu pedido
Irá ser contatado pelos Livreiros sobre a sua encomenda
Descrição
With an exciting and informative text and authentic recipes by award-winning nationally-recognised Portuguese chef Miguel de Castro e Silva, this unique volume is also packed with over 300 sumptuous colour photographs illustrating ingredients, techniques, and the finished dishes. Introducing familiar and unexpected flavours of the Mediterranean, a variety of traditional and comforting artisan dishes and more sophisticated recipes interpreted with an imaginative, elegant, modern twist, this beautiful book is undoubtedly destined to become the cook's kitchen bible for the cuisine of Portugal.